Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Za prvé je asi opravdu nutnost se zhulit před projekcí, abychom pobrali ten nehorázný nájeb, co nám pan Schulson servíruje, ale co si budem nalhávat. Tohle je pro jasnou cílovku, není to osobitý šperk s pokusem vytvořit něco velkého nebo nového. Je to pouze pokračování zhulené ústřední dvojky, která tu paradoxně moc nehulí. 3*, protože jsem se celkem pobavil a akceptuju celou sérii a zacílení. Kdyby to byl ovšem samostatný film, tak je to skoro na odpad :-)). O ději raději nebudu spekulovat. Ve 3Déčku to mohla byt solidní šupa. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa viac ako pri dvojke, to je fakt. Našlo sa tu veľa komických situácií a gagov, ale trocha mi vadilo, ako stále nešťastnou náhodou nadrogovávali tú malú. Stále to však nebolo nič extra, na jednotku to určite nemá. Viac, ako samotní hlavní hrdinovia a ich bláznivé činy ma zaujala krátka scénka s Neilom Harrisom. Páni, to bolo niečo. Kto má rád muzikál, určite si príjde na svoje, aj keď je to naozaj krátke. Vážení, žije medzi nami druhý Fred Astaire a možno má na to, aby ho aj tromfol. Nevedel som, že je tak perfektný muzikálový herec, klobúk dole. Keby som bol na Brodway, určite si na neho kúpim lístok, za pár rokov môže byť legenda. A to aj napriek tomu, že muzikál moc neobľubujem. 55/100 ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Trojka si mi nepáčila až tak, ako prvý diel, ale určite si ma získala viac, ako druhý diel. A to predovšetkým vďaka umiestneniu deja do vianočného času (zo začiatku to pripomína VIANOČNÉ PRÁZDNINY s Chevym Chaseom, ale postupne od línie „veľa čudákov v jednom obrovskom vianočnom dome“ upustí, keďže Trejova rodina má len cameo a následne sa hrdinovia vyberú do ulíc), strieľaniu si zo samej seba (narážka o Bielom dome v súvislosti s Kalom Pennom), jemnou nostalgiou (White Castle!) a obmedzeniu nechutností (aspoň v porovnaní s prehnanou dvojkou). ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Kumar a Herold potřetí, ale bohužel nejtrapnějším a nejnudnějším způsobem. Třetí díl je nuda od samého začátku, bez náznaku originálního nápadu. Děj je slabý a příběh typicky nudný, takže žádná velká změna. Párkrát jsem se pousmál, takže úplně nejhůř nebylo. Na jedno zhlédnutí, s troškou trápení, se toto snést dá.. 4/10 = 40% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná ptákovina. Když jsem viděl, že se chystá třetí pokračování téhle legendární komedie a ještě navíc ve 3D, tak jsem si byl jistý, že to bude totální propadák. Ale překvapivě nebyl. Třetí díl Harolda a Kumara je plný bláznivých scén, které museli být vymyšleny pod vlivem spousty drog, ale když to na diváka funguje tak proč ne. 3D je podle očekávání naprosto zbytečné a snad všechny scény jsou nucené. Pasáž s NHP potěšila. Slušná komediální jednohubka u které se zaručeně budete bavit a bude fuk jestli budete zhulení nebo ne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Když vejde na párty do pokoje muž s tím, že pořebuje přebalit dítě, to je otočené hlavou dozadu, avšak v dalším záběru dopředu. (Megalomaniac)
  • Danny Trejo byl obsazen na návrh Todda Strausse-Schulsona. (spiderpig)

Reklama

Reklama